website powered by
c)solutions

Sponsor van de week

 

 

Sponsor topklasse    

 
      
Nike, officiële Topklasse
ballen supplier
 

Golftoernooi BC 't Slot

 
Op donderdag 25 september is het 3e golftoernooi dat door Business Club ’t Slot wordt georganiseerd. Inschrijving is mogelijk voor leden van Business Club ’t Slot, leden van v.v. Capelle en haar relaties en vrienden! Voor leden die de golfsport (nog) niet machtig zijn, wordt een clinic onder leiding van een pro georganiseerd en deze deelnemers spelen een ronde op de par 3 baan van Golfbaan Hitland. Niet golfers zijn uiteraard welkom bij de aansluitende borrel en het diner of barbeque. Het toernooi vindt plaats op Golfbaan Hitland, Blaardorpseweg 1, 2910 AH Nieuwerkerk aan den IJssel.

Klik hier voor nadere informatie en het inschrijfformulier.
 

Businesstoernooi 2014

 
Op zaterdag 14 juni is weer het traditionele businessclubtoernooi gehouden. Aan het eind van de dag bleek Harvest Promogifts het sterkste team. In de finale werd Mazars verslagen. Derde werd de ploeg van Terlouw Keukens. De sportiviteitsprijs was dit jaar voor Thyssen Krupp.
 
 

Selectie 2014-2015

 
De komende periode wordt de selectie voor het volgende seizoen samengesteld.
Voor de technische staf zijn inmiddels vastgelegd:
Ton van Bremen, hoofdtrainer
Arne van Gelder, assistent trainer
Ben Kinds, assistent trainer
Roy Brinkman, assistent trainer.
 
De volgende spelers zijn inmiddels definitief vastgelegd:
Gertjan Rothman (2 jaar)
Nick van der Ploeg (2 jaar)
Kay Blokland (2 jaar)
Jerry Tieleman
Damien Muller
Frank Karreman (RVVH)
Felino Jardim (XerxesDZB)
Lars Bosscha
Jahrizinho Valentijn
Marvin Strik
Bob Vermunt (Barendrecht)
Salif Diao
Dwight Krolis (Katwijk)
Niels Vorthoren
Nick Vervoort (Neptunus-Schiebr)
Jami Jaliens
Cecilio Lopes
Jair Balrac (Jong Dordrecht)
Vladislov Smirnov (Excelsior jeugd)
 

Verlenging contract


Onze hoofdsponsor Geo Hoogendoorn (Technisch Installatiebureau Van Wijngaarden bv) en shirt- en broeksponsor Paul Plas (Elcee) hebben hun sponsorcontract verlengd voor volgend seizoen. VV Capelle is uiteraard zeer verheugd dat deze sponsoren aan de club verbonden blijven en zo een belangrijke bijdrage leveren aan de vereniging.
              
 
 

Actie ABA Banden

 
ABA Bandenservice uit Stolwijk, lid van de Businessclub 't Slot, heeft voor leden van de Businessclub en vv Capelle een speciale bandenactie die uiteindelijk ook ten goede komt aan de clubkas! Klik op deze link voor meer informatie.
 

Capelle polis

 


Speciaal voor leden van v.v. Capelle heeft DOA een polis voor leden van v.v. Capelle ontwikkeld. Klik hier voor de uitstekende voorwaarden van dit pakket.
 

Selectie 2013-2014


Klik hier voor de samenstelling van de selectie seizoen 2013-2014.
 

Competitie- en bekerindeling seizoen 2014 - 2015

 
De KNVB heeft de competitie- en bekerindeling voor komend seizoen bekend gemaakt. De indeling voor de competitie geldt voor de teams in de A categorie (2e, 3e, A1, B1, B2, C1 en D1) en de seniorenteams in de B categorie. De competitie-indeling van de overige jeugdteams in de B categorie wordt medio oktober gemaakt mede op basis van de resultaten in de beker. De bekerwedstrijden voor de A categorie starten op zaterdag 23 augustus. In de week daarna is er ook een doordeweekse ronde. De competitie voor deze teams start op zaterdag 6 september. De B categorie (senioren en jeugd) begint op zaterdag 6 september met de bekercompetitie.
 
Indelingen:
 
Competitie senioren (alle teams)
 
Beker senioren (alle teams)
 
Competitie A categorie jeugd (A1, B1, B2 en C1)
 
 
 
Beker D, E en F pupillen (alle teams muv E1)
 
 
 

 

Trainers gezocht!

 
Voor Capelle A2 en Capelle ME1 zijn we nog op zoek naar ervaren trainers. Interesse in deze functie? Stuur een mail naar tjcvvcapelle@gmail.com .

Dringend gezocht: ondersteuning bestuurskamer

 
Voor de zaterdag zijn we op zoek naar ondersteuning in de bestuurskamer. Met een poule van mensen zouden wij graag de bezetting van de bestuurskamer willen invullen. Veel handen maken immers licht werk en worden de lasten over meerdere schouders verdeeld. Met ca 10 vrijwilligers wordt van u verwacht om eens in de 10 weken aanwezig te zijn. Dus voor het seizoen 2014 – 2015 wordt u 4 keer een ochtend of middag verwacht. Als u hier klik treft u een korte taakomschrijving aan. Wij doen een dringend beroep op u want zonder uw hulp kunnen we niet. Graag verzoeken wij u zich aan te melden via info@vvcapelle.nl.
Mocht u meer informatie wensen neem dan contact op met Karin Oudenaarden, voorzitter jeugd via karin@leonreizen.nl  
of Arie van de Watering, vice voorzitter via a.bouma@zonnet.nl.
 

Familiedag


Als afsluiting van het seizoen heeft op 21 juni weer de familiedag plaatsgevonden. Er was onder andere een zeskamp, inclusief de alom bekende zeephelling. Ook was er de finale van de penaltybokaal voor E en F spelers en zijn de kampioenen gehuldigd. Al met al weer een zeer geslaagde dag!

Er zijn veel foto's gemaakt. Klik hier voor de bijdrage van Fred van Erkel en hier voor de foto's van Thomas ter Heide.

 
 
 
 

Familiedag 21 juni 2014


Zaterdag 21 juni is weer de jaarlijkse familiedag om het voetbalseizoen met elkaar af te sluiten. Dit jaar geen voetbal toernooi, maar een zeskamp met Superstormbaan, zeephelling en leuke spelletjes voor jong en oud, voor jeugd en senioren!. Er komt een Rad van Fortuin met leuke prijzen. Live muziek, een kraam met tweedehands sportkleding waar je voor een klein prijsje leuke sportkleding kan aanschaffen. Orhan Senyurek zal er weer bij zijn met zijn overheerlijke Turkse pizza’s. Kortom zet 21 juni in je agenda!
 
Het programma:
12.00 uur Start zeskamp (11.30 uur aanmelden teams)
16.00 uur Einde zeskamp met aansluitend prijsuitreiking
16.30 uur Huldigen kampioenen en Jubilarissen
Aansluitend barbecue en Turkse pizza.

Aanmelden kan per mail jeugd@vvcapelle.nl

Inschrijven kan per team, vaders en moeders, opa en oma’s maar ook als je alleen bent gewoon inschrijven voor deze gezellige dag.
 

FIFA Playstation Tournament


Op vrijdag 13 juni 2014 is in de kantine voorafgaand aan de wedstrijd Nederland - Spanje een FIFA Playstation Tournament gehouden. Jeroen Kamp werd uiteindelijk de winnaar van dit geslaagde toernooi. Tweede werd Martijn den Braber en de derde plaats was voor Stan Bouma.
 

Nacompetitie zit er op: Capelle 2 promoveert!

 
Capelle 2 is gepromoveerd naar de reserve Hoofdklasse. In de laatste wedstrijd van de nacompetitie werd Sportlust '46 2 met 4-0 verslagen. Uit had de ploeg vorige week al met 0-2 gewonnen. Een mooie prestatie van het team van Michel van Wattum en Alex van Duijvenbode. Van harte met dit mooie resultaat.

Klik hier voor foto's van deze wedstrijd, met dank aan Fred van Erkel.


Het is Capelle 3 helaas niet gelukt om te promoveren. In de finalewedstrijd van hun nacompetitie bleek DSO 3 net even wat sterker. Het werd 2-1 voor de ploeg uit Zoetermeer.
 

Capelle: winnaar districtsbeker en Regio Rijnmond Cup

 

 
 

Team van de week

 
Iedere thuiswedstrijd van het 1e is een E of F team het zg "team van de week", dit seizoen in een nieuwe opzet. Voor de wedstrijd worden de spelers en hun ouders ontvangen in de businessruimte door de businessclub. Daarna lopen de spelers met 1e het veld op en mag één van hen op het doel van de tegenstander schieten. In de rust worden er penalty's genomen op de reservekeeper. Tot slot verzorgt één van de selectiespelers later nog een training.
 
Klik hier voor het schema voor dit seizoen.
 
Team van de week E2 voor de wedstrijd tegen IJsselmeervogels
 

Voetbalschool De Complete Techniek weer van start

 
Vanaf woensdag 18 september start de voetbalschool De Complete Techniek in samenwerking met vv Capelle voor het tweede achtereenvolgende seizoen weer met de cursussen op ons sportpark.
De proeftraining op 11 september gemist? Geen probleem, er is een extra proeftraining op woensdag 18 september van 13.30 uur tot 14.30 uur. Ook start de 18e de cursus voor degenen die zich al opgegeven hebben. Inschrijven voor de proeftraining en de cursus kan door te klikken op deze
link.

Klik 
hier voor meer informatie.
 

Jeugdleden geen alcohol!

 
Sinds 1 januari 2014 is de nieuwe horecawet van kracht. Dit heeft ook gevolgen voor onze vereniging. Zo mag aan personen onder de 18 jaar geen alcohol worden verkocht. Het bestuur heeft besloten dat het alle jeugdleden niet meer is toegestaan in de kantine alcohol te kopen en/of op het sportpark te gebruiken. Ook zelf meegebrachte of door anderen gekochte alcoholhoudende drank mag niet in de kantine, op het terras, in de kleedkamer of elders op het sportpark worden gebruikt. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor jeugdleden die in een seniorenteam spelen. Ook de huis- en gedragsregels van de vereniging zijn aan dit nieuwe beleid aangepast.
 
 
 

Selectie 2013-2014

   
 
 

Vacatures

 
Voor het 2e, het 3e en A1 zijn we op zoek naar leiders en grensrechters. Verder zijn we ook nog op zoek naar een verzorger(s). De functie van verzorger kan ook als stageplek ingevuld worden. Reageren kan via info@vvcapelle.nl.
 

Trainingsschema

 
Het trainingsschema voor komend seizoen is bekend. Zie daarvoor de pagina "Programma".

Start trainingen:
maandag 4 augustus: selectieteams senioren (2 en 3) en selectieteams jeugd (de mogelijkheid om te trainen er is vanaf 4 augustus; de daadwerkelijk startdatum wordt per team door trainers/leiders nader bepaald)
donderdag 21 augustus: overige senioren
maandag 1 september: overige jeugdteams.

Het starten van alle trainingen is mede afhankelijk van het beschikbaar komen van veld 2. Nadere informatie daarover volgt.
 

Voorbereiding Capelle 1

 
Op zaterdag 23 augustus start de competitie in de Topklasse. De voorbereiding van het 1e ziet er als volgt uit:

Maandag 7 juli: start training
Maandag 14 juli, 20.00 uur: Capelle - Jong Sparta
Zaterdag 26 juli, 14.30 uur: Noordwijk - Capelle
Zaterdag 2 augustus, 14.30 uur: Capelle - AFC
Zaterdag 9 augustus, 14.30 uur: Staphorst - Capelle

ZPress toernooi bij Smitshoek
Donderdag 14 augustus, 19.00 uur: Dongen - Capelle
Zaterdag 16 augustus, 14.30 uur: Smitshoek - Capelle
 

Lars Bosscha maakt de mooiste

 
Voetbal Rotterdam heeft de verkiezing van het mooiste doelpunt van het afgelopen seizoen gehouden. De bezoekers van voetbalrotterdam.nl kozen het doelpunt van Lars Bosscha tegen Barendrecht. Klik hier om deze terecht bekroonde treffer nogmaals te bekijken.

Loting KNVB beker

 
De KNVB heeft de loting verricht voor de eerste en tweede ronde van de KNVB beker. Capelle speelt op woensdag 27 augustus in de eerste ronde een thuiswedstrijd tegen EHC Heuts uit Hoensbroek. De winnaar van deze wedstrijd speelt in de tweede ronde thuis tegen FC Volendam.
 

Wedstrijdprogramma Topklasse

 
De KNVB heeft het wedstrijdprogramma van de Topklasse bekend gemaakt. Capelle start de competitie op 23 augustus met een uitwedstrijd tegen Hoek. Een week later staat thuis het duel met Kozakken Boys op het programma. Het volledige wedstrijdprogramma van de Topklasse staat op de pagina "selectie" van deze site.
 

Spelregelbewijs 2e jaars B-spelers

 
De KNVB  heeft voor de 2e jaars B  spelers verplicht gesteld dat zij een spelregelbewijs dienen te halen. Dit bewijs moet voor 1 januari 2015 gehaald zijn. Via de volgende link: www.voetbalmasterz.nl kan er geoefend worden op de spelregels.  In augustus zal de KNVB  aan de vereniging laten weten hoe de 2e jaars B dit certificaat digitaal kunnen halen.
Alle leden kunnen gebruik maken van de oefenomgeving. De scheidsrechterscommissie denkt dat dit een uitstekende manier is om in het nieuwe seizoen een spelregelquiz te organiseren. 
Dus aan iedereen de oproep: ga kijken op de site van voetbalmasterz via de link hierboven. Je zult verbaast zijn over de vragen en antwoorden!
 

Teamindelingen jeugd nieuwe seizoen

 
De nieuwe teamindeling van de jeugdteams is bekend! Kijk hiervoor op de pagina "Jeugd".
 

Nieuwsbrief mei 2014

 
De digitale nieuwsbrief met betrekking tot de maand mei is beschikbaar! Zomaar een greep uit de onderwerpen: de Algemene Ledenvergadering, de zomersluiting van het sportpark, het businesstoernooi, het Playstation Tournament en de familiedag. Klik hier voor deze nieuwe editie. De nieuwsbrief direct per mail ontvangen? Geef dit dan hier door.
 

ME1 wint beker

 
ME1 heeft naast het kampioneschap ook de beker gewonnen. Oegstgeest ME1 werd met 4-1 aan de kant gezet. Een prachtige prestatie! Van harte!
 
Klik hier voor de beelden, verzorgd door Jan Bosscha.
 
 

Certificaat reanimatie

 
Een aantal vrijwilligers heeft met succes op 19 mei deelgenomen aan de cursus levensreddende handelingen, AED en reanimatie en het daarbij behorende certificaat in ontvangst mogen nemen. De geslaagden zijn Michelle van Kampen, Rene van Steen, Erik Miggelbrink, Bram Burger, Aggie Bosscha, Floor Bosscha, Karin Oudenaarden en Arjan Habermehl. Van harte!
 
 

Ton van Bremen nieuwe trainerTon van Bremen wordt het komend seizoen de trainer van Capelle 1. Ton was jarenlang speler van het eerste. Ook was hij al eerder actief als trainer bij Capelle.

Nieuwsbrief april 2014

 
De digitale nieuwsbrief met betrekking tot de maand april is beschikbaar! Klik hier voor deze nieuwe editie. De nieuwsbrief direct per mail ontvangen? Geef dit dan hier door.
 

Capelle clublied! 


Het vernieuwde Capelle clublied is klaar en is op zaterdag 3 mei jl. gelanceerd. De CD is voor € 10,-- te koop in de kantine en de businessclub.

Gezocht: spelers F teams

 
Voor het komende seizoen is er nog plaats voor spelers in de F categorie. Het betreft kinderen die geboren zijn in 2007 en 2008. Interesse? Aanmelden kan via jeugd@vvcapelle.nl.
 

Samen zijn we het voetbal

 
Vrijwilligers, een vereniging kan niet zonder! Samen zijn we het voetbal.
 

Ton van Bremen terug bij Capelle


Na omzwervingen bij s.c. Feyenoord en Excelsior’20 komt Ton van Bremen terug naar v.v. Capelle om bij de jeugd aan de slag te gaan. De oud-prof (Excelsior Rotterdam, NAC, Vitesse) speelde al 8 jaar in ons eerste en werkte eerder al 4 jaar als trainer bij de club. In het nieuwe seizoen gaat Ton de B1 trainen. Welkom terug en veel succes!
 

Wedstrijden deze week