Capelle JO11-2 naar finale KNVB beker

17 april 2019 20:15

Capelle JO11-2 heeft vanavond de finale bereikt van de KNVB beker Nieuwkoop JO11-1 werd met 3-1 verslagen na een 1-1 ruststand

Nieuwkoop bleek een taaie tegenstander zeker na de  snelle 0-1 kon Capelle aan de bak
De 1-1 liet niet lang op zich wachten  wat op dat moment zeker verdiend was
Capelle kreeg zelfs nog een grote kans op een voorsprong voor de rust maar een terecht toegenketo penalty spatte uiteen op de lat waardoor de rust werd gehaald met een 1-1 stand
De tweede helft had alles spanning,tackels, blessures,kansen,sterke keepers veel publiek en uiteindelijk was de capelle de ploeg die nog 2x het net wist te vinden waardoor er een 3-1eindstand op het formulier komt te staan.doelpuntenmakers van Capelle Ryan 2x en Deniz 1x
Van harte gefeliciteerd toppers en succes in de finale op 1 juni in Barendrecht !!!