Presentatiegids v.v.Capelle seizoen 2020/2021

D588739A-4863-4CE6-98E1-0BB92E7D185F.jpeg                          9B405E6B-2ADA-43B5-9C91-40EEDD1652A8.png

v.v. Capelle wenst iedereen een Vrolijk Pasen! 🐣

4 april 9:45  v.v. Capelle wenst iedereen een Vrolijk Pasen! 🐣 Wees lief voor elkaar, houd vol en hopelijk zien we elkaar snel ⚽️🖤💚

Rijsdijk en Fischer naar Capelle

29 maart 20:15  v.v.Capelle dendert verder en heeft Jeffrey Rijsdijk voor het seizoen 21/22 binnengehaald. Multi functionele middenvelder van Kozakken Boys heeft een succesvol verleden. Rijsdijk is eerder actief geweest als prof bij FC Dordrecht, Go Ahead Eagles en Almere City. Rijsdijk is afgelopen 3 seizoen onder contract geweest bij Kozakken Boys. Met de komst van Rijsdijk heeft vv Capelle een sterk selectie voor de komende seizoenen. Ambities zijn om binnen 2 seizoenen gooi te doen richting 3de divisie. Afgelopen week heeft de TC van vv Capelle bekend gemaakt dat centrale verdediger Sander Fischer (SBV Excelsior) voor de komende 2 seizoenen heeft getekend. Sterkhouders als Julian Agatowski, Lars Bossha, Bram van Eijk, Rutger de Bos blijven bij vv Capelle. Onder anderen werden de spelers als Wesley Pollemans, Marc van Splunter en Olaf van der Sande eerder vorige maand toegevoegd aan het selectie van 21/22. meer »

Aangepast Trainingsschema

27 maart 6:45  Doordat de Avondklok naar 22:00 gaat is het trainingsschema hierop aangepast. meer »

LET OP: TALENTENDAG 27 MAART GAAT NIET DOOR

22 maart 19:00  LET OP: TALENTENDAG 27 MAART GAAT NIET DOOR Helaas kan onze talentendag op 27 maart as. niet doorgaan. Onze HJO, Sai Gajadhar, neemt per telefoon of per email contact op met alle aanmelders. Graag tot snel op onze mooie vereniging v.v. Capelle 💚⚽🖤

Gertjan Rothman terug op 't slot

19 maart 20:00  Wijziging in de Technische Commissie De TC van Capelle bestaat uit 8 personen. In de afgelopen seizoenen heeft deze groep waarin Jeugd, het tweede en eerste elftal van Capelle is vertegenwoordigd het beleid verder vorm gegeven. Per direct zal oud vv Capelle speler Gert Jan Rothmans deelnemen aan de TC. Hij zal zich inzetten voor het eerste elftal en zal Senol Uyrum en Alex vd Made helpen om de ambities richting de 3de divisie te realiseren. Gert Jan is een voor vele een bekende gezicht. Het is voor hem eigenlijk weer thuis komen ! Wij wensen Gert Jan veel succes. De afgelopen weken hebben de vertrouwde krachten Eldert de Wit en Pim van der Wijngaard van de TC voor het 2e elftal aangegeven hun functie beschikbaar te stellen. We willen ze hartelijk bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Aansluitend zijn er gesprekken gevoerd en hieruit is gekomen dat Wilbert Knol zeer geïnteresseerd was om deze functie in te vullen. Na kennismaking en afstemming met de trainers van het 2e elftal heeft hij besloten om de taak over te nemen. We zijn blij dat Wilbert onderdeel wordt van het TC team, mede gezien zijn brede bestuurlijke ervaring en kennis van voetbal in de regio.

Nieuws van de Technische Commissie

19 maart 19:45  Trainers en begeleiders Capelle 2 gaan door Klaus Lingen, Edwin de Zeeuw en Nick de Zeeuw gaan ook volgende seizoen 2021-2022 weer leiding geven aan het 2e elftal van Capelle. We zijn blij dat de vertrouwde personen voor de groep blijven staan en verder gaan bouwen aan het v.v.Capelle beleidsplan.