Capelle JO13-2 met 1-0 te sterk voor VOC

Onder 13, JO13-2, 2e klasse 3

23 september 2017 9:45

Guillermo Heijstek

Vanmorgen was het dan eindelijk zover de start van de competitie.alle ingrediënten waren aanwezig  voor een lekkere pot voetbal.
Capelle probeerde te voetballen en via de combinatie de weg naar de goal te vinden bij vlagen lukte dat aardig en werden er genoeg kansen gecreëerd in de 15e minuut viel de verdiende 1-0 een kort genomen corner vanaf rechts werd door Finn in de verre hoek gedraaid,onhoudbaar achter de keeper van VOC.in minuut 25 bracht Youssef de stand op 2-0 maar tot ieders verbazing werd deze goal onterecht afgekeurd wegens buitenspel(een bal die van de achterlijn terug gelegd word was volgens de grensrechter van VOC buitenspel) de bleef dus 1-0 en dat was ook de ruststand in de 2e helft hetzelfde spelbeeld Capelle veelvuldig in de aanval en VOC loerde op de counter wat 1 keer bijna fout afliep maar onze pitbull Luca zette zijn man met een zuivere schouderduw opzij.waar iedereen bij VOC schreeuwde om een penalty maar deze werd terecht niet toegekend.laatste minuten bleef het spannend als je zelf de wedstrijd niet kan beslissen dan blijft gevaarlijk tot de laatste minuut.maar het eindsignaal werd gehaald en de eerste 3 punten zijn binnen gefeliciteerd mannen op naar volgende week