Accommodatie

Onbekend

Vanmiddag moesten de mannen op bezoek bij Hillergersberg.
Regen,wind,kunstgras en matige koffie werd er om 12:30 afgetrapt.
Hillergersberg koos meteen de aanval wat binnen de minuut een levensgrote kans opleverde maar gelukkig stond onze Tim zijn mannetje en bleef het gelukkig 0-0 daarna 2 ploegen die de aanval zochten wat bij tijd en wijlen voor gevaar zorgde voor beide doelen maar doelpunten leverde dat niet op waardoor de spelers gingen rusten met de bekende brilstand.na de pauze hetzelfde beeld Hillergersberg de iets wat bovenliggende partij wat in de 45e minuut resulteerde in de 1-0 voorsprong door een diagonaal schot onhoudbaar voor ons verder prima keepende Tim.Capelle rechte de rug en ging op jacht naar de gelijkmaker en die kwam er Joep van achteruit zoekend naar Jayden die op zijn beurt Kai wist te vinden en heel koelbloedig de 1-1 op het bord zette.de groenhemden voelde dat er meer in zat en gingen op jacht naar de overwinning en die kwam er met mooie uitgespeelde goals van Jeevan en Kai stapte de mannen met een 1-3 overwinning het veld af.een knappe teampresstatie iedereen heeft voor elke meter gevochten en bij vlagen mooie combinaties.volgende week wacht BVCB op sportpark ‘t slot om 09:45 u bent allen van harte welkom.