Hazelaarweg 7
3053PM
ROTTERDAM
tel. 010-4224918

Na de nederlaag vorige week tegen de leeftijdgenoten van Alexandria werd er door Melle, Guven, Lucas (de Kok), Badr, Damian, Lucas (Groenendijk), Justin, Damin, Rein en Wesley flink getraind op het combinatiespel.
Verschillende trainingsoefeningen werden gedaan om zaterdag nog beter voor de dag te komen dan de week ervoor. De tegenstander van vorige week had namelijk laten zien dat je daarmee een wedstrijd kan beslissen, ook bij een gelijk opgaande strijd. Onder heerlijke weersomstandigheden en met de support van de ouders, broertjes en zusjes langs de kant begonnen de Capelse jongens met veel inzet en strijd aan de verre uitwedstrijd tegen VOC JO10-5!

Gelijk in de eerste minuut van de wedstrijd was het verdediger Lucas (de Kok)die met een fantastische knal van grote afstand de score opende en het doel van JO10-2 onderstreepte: vandaag gaan we winnen! Diezelfde Lucas bracht een paar minuten later met een splijtende pass maatje Justin in stelling, die de 0-2 op het scorebord zette. Niet veel later was het wederom Justin die, nu na het jagen op de bal, zelfs 0-3 scoorde, nog voor de kleine pauze. Gelijk daarna was Wesley het eindpunt van een mooie combinatie van Damin, Damian en uiteindelijk dus Wesley: 0-4. Rein, Guven en Lucas (de Kok) verdedigden zo goed dat VOC er tot die tijd eigenlijk helemaal niet aan te pas kwam, met waar nodig keeper Melle als slot op de deur. Pas net voor rust lukte het VOC te scoren; 1-4 ruststand.

Direct na de rust ging v.v. Capelle door met waar ze in de eerste helft mee waren begonnen: aanvallen, combineren en heel veel plezier maken. Dat resulteerde snel in de 1-5 en de 1-6. Eerst stelde Justin Damin in staat om te scoren, daarna scoorde onze spits ook gelijk zijn tweede. De aandacht verslapte daarna even, ondanks het goede werk op het middenveld van afwisselend Justin, Damian, Badr en Lucas (Groenendijk), het prima keeperswerk van Wesley, en de aanvallende acties van de spitsen Badr, Lucas (de Kok), Melle (tevens aanvoerder) en Damin, waardoor VOC 2x wist te scoren: 3-6. Het laatste kwart van de wedstrijd werden echter de mouwen weer opgestroopt en speelde v.v. Capelle VOC helemaal van het veld.
Damian scoorde twee keer en zowel Damin als Justin voltooide een hattrick! Goed gedaan boys: 3-10 gewonnen!

Na afloop lieten coach René en de trainers Rominhio en Jeremie alle spelers weten enorm trots te zijn. Ze hadden allemaal heel goed gespeeld en laten zien waar afgelopen week op getraind was. Melle, Guven, Lucas (de Kok), Badr, Damian, Lucas (Groenendijk), Justin, Damin, Rein en Wesley hebben misschien wel de beste wedstrijd van het team tot nu toe gespeeld, met een klinkende overwinning, maar nog mooier: met veel spelvreugde, een uitstekende inzet en prachtig combinatievoetbal. Dit belooft nog wat voor de rest van de competitie. Iedereen kijkt dan ook uit naar de komende twee wedstrijden die thuis worden gespeeld. Eerst tegen Neptunus uit Schiebroek en daarna tegen de plaatsgenoten van Zwervers. En laten we tegen die laatste ploeg nou nog wat recht te zetten hebben...