Ik wil mij aanmelden om lid te worden van v.v. Capelle.

Formaat (dd--mm-jjjj)
Straat + huisnummer + toevoeging
Iedere week verschijnt de digitale nieuwsbrief van v.v. Capelle. Belangrijke mededelingen van het bestuur, nieuwsberichten, wetenswaardigheden, het wedstrijdprogramma en meer, u leest het in de nieuwsbrief.

Contributie wordt aan het begin van het seizoen gefactureerd.

Indien u minder dan 4 jaar geleden lid bent geweest van een andere voetbal vereniging, dan is overschrijving alsnog verplicht van de laatste voetbalvereniging waarvan u lid bent of bent geweest.
Kies bestandWijzigVerwijder
Op de vereniging zijn veel werkzaamheden die gedaan moeten worden. Wij hebben daarvoor uw hulp nodig als vrijwilliger. Zonder vrijwilligers is er geen vereniging of het wordt een vereniging met zeer hoge contributies, aangezien dat we dan mensen moeten gaan inhuren en betalen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u als ouder/verzorger of Senior allemaal wat helpt binnen de vereniging, het is tenslotte de vereniging van de leden.

Helaas kunnen wij u niet allemaal direct als lid accepteren, er is met name bij de jeugd spraken van een wachtlijst, indien wij u niet direct accepteren gaan wij u op de wachtlijst plaatsen, maar hoe dan ook wij gaan u verder informeren.

Ook is het handig om bij uw inschrijving direct even een pasfoto (achterop foto even naam en geboortedatum schrijven) en een kopie legitimatie (indien lid ouder dan 16 betreft) af te geven bij de vereniging aan de desbetreffende personen van de ledenadministratie. Daarnaast vragen wij aan vrijwilligers een VOG van minder dan 1 jaar oud te overleggen, dit i.v.m. de veiligheid van de kinderen.
U gaat akkoord met de v.v. Capelle reglementen, voorwaarden en het privacy statement (deze zijn allen terug te vinden op de v.v. Capelle website), welke v.v. Capelle heeft gesteld bij het lid worden van de vereniging ( bij jeugdleden, zijn dit de ouders of verzorgers van het desbetreffende kind welke lid wilt worden):

* = verplicht