Adres & Route

Tel: 010 – 4505519

Met de auto

Vanuit Den Haag
Richting Rotterdam. Vanaf Rotterdam richting Dordrecht (A16). Vlak voor de Van Brienenoordbrug afslag Capelle a/d IJssel nemen. Richting Capelle (Middelwatering) volgen. Na rotonde bij brandweerkazerne rechtsaf. Bij volgende rotonde rechtsaf. Het sportpark ligt na ongeveer 500 m aan de linkerkant.

Vanuit Utrecht
Richting Rotterdam. Afslag Capelle a/d IJssel. Linksaf richting Capelle (Middelwatering). Bij 6e verkeerslichten rechtsaf (richting Krimpen a/d IJssel). Bij volgende verkeerslichten links. Bij rotonde rechts. Het sportpark ligt na ongeveer 500 m aan de linkerkant.

Vanuit Dordrecht
Richting Utrecht. Vanaf de A16 borden Capelle a/d IJssel volgen. Vlak na de Van Brienenoordbrug afslag Capelle a/d IJssel nemen. Richting Capelle (Middelwatering) volgen. Na rotonde bij brandweerkazerne rechtsaf. Bij volgende rotonde rechtsaf. Het sportpark ligt na ongeveer 500 m aan de linkerkant.

Met openbaar vervoer
Vanuit Rotterdam metro richting Capelle, halte Slotlaan. Daarvandaan is het enkele minuten lopen.