Capelle wint de wedstrijd tegen HHC Hardenberg en bekert verder!

Vandaag, 22 september 1:30  v.v. Capelle zet goede reeks voort en verslaat HHC Hardenberg (2e divisie) met 0-2 na verlenging en gaat naar het hoofdtoernooi van de KNVB-beker! Het wedstrijdverslag volgt!meer »

HHC Hardenberg tegen Capelle in de KNVB Beker vanavond live bij RTV Oost

Gisteren, 21 september 13:30  HHC Hardenberg speelt vanavond in de tweede kwalificatieronde van de KNVB Beker tegen Capelle. De wedstrijd tussen de Tweede Divisionist en de hoofdklasser is live te zien op het YouTube-kanaal van RTV Oost. De aftrap is om 20.00 uur en de winnaar gaat naar het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. In die eerste ronde stromen ook de ploegen uit het betaald voetbal, met uitzondering van de clubs die Europees spelen, in. Bron: RTV Oost

Dinsdagavond vanaf 20.00 uur een extra uitzending van IJssel-Sport! πŸŽ™