Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Mededelingen

Mededelingen
Capelle wint de wedstrijd tegen HHC Hardenberg en bekert verder!

Vandaag, 22 september 1:30  v.v. Capelle zet goede reeks voort en verslaat HHC Hardenberg (2e divisie) met 0-2 na verlenging en gaat naar het hoofdtoernooi van de KNVB-beker! Het wedstrijdverslag volgt!meer »

11x gelezen

HHC Hardenberg tegen Capelle in de KNVB Beker vanavond live bij RTV Oost

Gisteren, 21 september 13:30  HHC Hardenberg speelt vanavond in de tweede kwalificatieronde van de KNVB Beker tegen Capelle. De wedstrijd tussen de Tweede Divisionist en de hoofdklasser is live te zien op het YouTube-kanaal van RTV Oost. De aftrap is om 20.00 uur en de winnaar gaat naar het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. In die eerste ronde stromen ook de ploegen uit het betaald voetbal, met uitzondering van de clubs die Europees spelen, in. Bron: RTV Oost

82x gelezen

Dinsdagavond vanaf 20.00 uur een extra uitzending van IJssel-Sport! πŸŽ™

20 september 17:30  Deze uitzending staat volledig in het teken van de bekerwedstrijd HHC Hardenberg – Capelle. Hans Stofkooper doet live verslag van deze wedstrijd. IJssel-Sport kun je op verschillende manieren beluisteren: FM Ether 105.3 FM, internet of Kabel TV.meer »

145x gelezen

Communicatiecommissie v.v. Capelle

20 september 17:15  v.v. Capelle beschikt over een zeer actieve communicatiecommissie, waarvan het vele werk steeds zichtbaarder wordt. U ziet het aan de steeds veranderende en daardoor steeds beter wordende website. Zet hiernaast de presentatiegids, die een heel goed beeld geeft van onze vereniging en u heeft een tweetal voorbeelden. meer »

49x gelezen

Gratis toegang bij bekerduel

19 september 22:15  De bekerwedstrijd HHC Hardenberg - v.v. Capelle die dinsdagavond 21 september om 20.00 uur gespeeld zal gaan worden is gratis te bezoeken. Wel dient iedereen 1,5 meter afstand te houden.meer »

71x gelezen

Magistrale overwinning Capelle tegen Feyenoord

18 september 23:00  Het werd één van de meest bizarre wedstrijden, die ooit bij Capelle gespeeld zijn. Capelle verloor twee keepers, speelde na de rust met tien man en het laatste kwartier zelfs met negen man. Toch behaalde Capelle in de 10e minuut van de extra tijd een 3-2 overwinning mede door weer drie doelpunten van Olaf van der Sande. Verslag Hans Stofkooper, Foto's Annemiek van Dillenmeer »

418x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!