Scheidsrechterscommissie

Vanaf begin seizoen 2014/2015 is de scheidsrechters commissie van start gegaan. De scheidsrechterscommissie bestaat op dit moment uit 4 personen.

Sonja Tobé—scheidsrechters coördinator, aanstelling scheidsrechters jeugd
Jaap Slob – begeleider scheidsrechters
Arjan Habermehl—aanstelling scheidsrechters senioren
Robin Brandenburg- begeleider scheidsrechters

De commissie heeft een arbitrageplan geschreven, voor de periode van 2015 t/m 2017, die binnenkort aan het hoofdbestuur zal worden voorgelegd. Het doel van dit arbitrageplan is om de komende periode de scheidsrechters bij v.v. Capelle beter te begeleiden maar ook om nieuwe scheidsrechters te gaan werven. Aan het arbitrageplan is een begroting gekoppeld die het mogelijk moet maken de commissie meer mogelijkheden te bieden m.b.t. eventueel cursussen en aanschaf van materiaal.

De commissie ziet ook graag dat er meer bekendheid komt op de site van v.v. Capelle met als doel dat binnen v.v. Capelle het beleid van de commissie en de eventuele beslissingen die daarmee samenhangen ook duidelijkheid verschaffen binnen de vereniging.
Verder zal de commissie er naar streven een “spelregel” te plaatsen (per maand) zodat ieder lid van v.v. Capelle de spelregels leert kennen.

Als commissie zouden wij ook graag uitbreiding willen voor de begeleiding van onze jeugdscheidsrechters. Wij denken dan aan minimaal twee extra begeleiders.
De commissie staat open voor suggesties en mede daarom is het van belang dat de site van Capelle een belangrijk communicatiemiddel is.