Nieuws Business Club

Bloedeloos gelijkspel Capelle-Zwaluwen

5 september 11:30  In een teleurstellende wedstrijd slaagden beide ploegen er niet om het talrijke publiek te vermaken en werd het einde met een 0-0 stand bereikt. meer »

In memoriam: Jan Jansen en Dirk van Schagen

2 september 16:00  Teruggekomen van vakantie natuurlijk de vernieuwde website van v.v. Capelle aangeklikt waar helaas de overlijdensberichten van Dirk van Schagen en erelid Jan Jansen op te zien zijn. Voorafgaand aan de eerste thuiscompetitie wedstrijd seizoen 2021 – 2022 zal ter nagedachtenis aan hen een minuut stilte worden gehouden. Maar over hen is meer te vertellen dan alleen dat. Ik zou dit stukje nooit geschreven hebben als het niet zo zou zijn dat ik deze mannen nooit zal vergeten. De ene omdat ik hem persoonlijk veel dank verschuldigd ben en de andere omdat de v.v. Capelle niet de vereniging zou zijn die zij nu is zonder zijn inspanningen. Je mag rustig zeggen dat Jan Jansen het DNA van onze club tot in de eeuwigheid mede bepaald heeft. Is dat zo? Ja dat is zo, en ik zal hieronder vertellen waarom.meer »

Groot Capelle Diner

26 januari 18:30   12 Maart 2018 staat het Groot Capelle Diner op de agenda van de Businessclub. meer »