Nieuws Business Club

Bloedeloos gelijkspel Capelle-Zwaluwen

5 september 11:30  In een teleurstellende wedstrijd slaagden beide ploegen er niet om het talrijke publiek te vermaken en werd het einde met een 0-0 stand bereikt. meer »

In memoriam: Jan Jansen en Dirk van Schagen

2 september 16:00  Teruggekomen van vakantie natuurlijk de vernieuwde website van v.v. Capelle aangeklikt waar helaas de overlijdensberichten van Dirk van Schagen en erelid Jan Jansen op te zien zijn. Voorafgaand aan de eerste thuiscompetitie wedstrijd seizoen 2021 – 2022 zal ter nagedachtenis aan hen een minuut stilte worden gehouden. Maar over hen is meer te vertellen dan alleen dat. Ik zou dit stukje nooit geschreven hebben als het niet zo zou zijn dat ik deze mannen nooit zal vergeten. De ene omdat ik hem persoonlijk veel dank verschuldigd ben en de andere omdat de v.v. Capelle niet de vereniging zou zijn die zij nu is zonder zijn inspanningen. Je mag rustig zeggen dat Jan Jansen het DNA van onze club tot in de eeuwigheid mede bepaald heeft. Is dat zo? Ja dat is zo, en ik zal hieronder vertellen waarom.meer »

JAARLIJKS BUSINESS CLUB ‘T SLOT V.V. CAPELLE GOLFTOERNOOI

20 september 12:30  Op donderdag 17 september werd, onder de meest ideale golfomstandigheden, een heerlijk zonnetje en een zacht briesje, weer het jaarlijks Golftoernooi gespeeld bij Golfbaan Crimpenerhout. Tien flights streden om de prijzen, maar deden vooral mee om de gezelligheid en met een wijntje en een hapje gedurende de golfronde (uitstekend verzorgd door de brigade van Brasserie Crimpenerhout) kwam niemand iets te kort. Zoals gebruikelijk werd na afloop het glas met elkaar en ook met onze intussen gearriveerde niet-golfers, geheven en na enig rekenwerk konden de prijswinnaars bekend worden gemaakt. De derde prijs werd gewonnen door het team van Crustas met een netto score van 51 slagen, als tweede eindigende het team van De Koning Automobielbedrijven met een netto score van 49 slagen en de allerbeste score werd genoteerd door het team van Van Wanum Accountancy met een netto score van 48 en zij waren dan ook de winnaars van deze dag. Intussen had Brasserie Crimpenerhout het buffet uitgestald en konden alle aanwezigen kiezen uit een keur van heerlijke gerechten. Zoveel mogelijk rekening houdend met de voorgeschreven anderhalve meter..... bleef het nog lang gezellig en kunnen we terugkijken op een heerlijke BC ’t Slot/v.v. Capelle golfdag.

Boterletter actie v.v. Capelle

31 oktober 20:00  Na het succes van vorig jaar kunt u ook dit jaar weer gebruik maken van de boterletter actie van VV Capelle !meer »

Groot Capelle Diner

26 januari 18:30   12 Maart 2018 staat het Groot Capelle Diner op de agenda van de Businessclub. meer »