7 tegen 7 bedrijfsvoetbaltoernooi

BC_Toernooi.jpeg

Terug van weggeweest het gezellige Businessclub 7 tegen 7 bedrijfsvoetbaltoernooi

De afgelopen jaren heeft het traditionele Business Club voetbaltoernooi geen doorgang kunnen vinden maar nu is het dan weer zover.

Op zaterdag 25 juni aanstaande organiseert de Businessclub ’t Slot op het sportpark van de vv Capelle het 7 tegen 7 voetbaltoernooi.

Meedoen is mogelijk voor alle teams in welke samenstelling dan ook die zich verbonden voelen met vv Capelle.

Aanmelden doe je direct door het onderstaande formulier in te vullen.

De inschrijfkosten bedragen € 150,= per team.

Behalve deelname aan de gezellige voetbaldag kunnen alle deelnemers na afloop genieten van (bij de prijs inbegrepen) barbecue en wordt de muziek professioneel verzorgd door  een DJ.

Natuurlijk strijden we behalve om de eer ook om de wisseltrofee die weer onder het stof vandaan gehaald is en de hele dag zal staan te blinken in de zon.

Inschrijfformulier Businessclub 7 tegen 7 bedrijfsvoetbaltoernooi:

7 tegen 7 bedrijfsvoetbaltoernooi

Factuuradres voor de inschrijfkosten ad € 150,= per team