Lid woren Businessclub t Slot

BC Lid worden

Stichting Business Club ‘t Slot is de businessclub van v.v. Capelle. Het doel van deze stichting is tweeledig. Ten eerste zoveel mogelijk geld bijeen brengen ten behoeve van voetbalvereniging Capelle. Op de tweede plaats wil men de leden op een plezierige manier in contact met elkaar brengen. In de rust en na de wedstrijden van Capelle 1 worden de leden exclusief met een hapje en een drankje in het sponsorhome van Capelle ontvangen, zodat zij op een plezierige manier nog even over de wedstrijd kunnen napraten. Elk lid krijgt hiervoor 3 toegangskaarten.

Verder worden er elk jaar enkele speciale activiteiten georganiseerd waarbij de leden elkaar op informele wijze ontmoeten en nader kennis maken met elkaar. Ook vermeldenswaard is het jaarlijkse bedrijventoernooi op het sportpark van v.v. Capelle.

Vul uw gegevens in en wij bellen u graag om u over de businessclub te informeren en maken dan evt. een afspraak om vrijblijvend kennis te komen maken tijdens b.v. een thuiswedstrijd.

Contact

Voor uw vragen kunt u het formulier hieronder invullen en verzenden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Businessclub ‘t Slot

2900 AA Capelle aan den IJssel